Chateau voor Buren – hét wijnfestijn van de Betuwe!

Chateau van Buren

Op zondag 25 augustus maakt u, tijdens Chateau voor Buren, kennis met heerlijke wijnen uit de beste wijnstreken van Europa en zelfs van ver daarbuiten.

In de pittoreske binnenstad van de oranjestad Buren treft u diverse stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende lekkernijen en curiosa. Straatmuzikanten zorgen met live muziek voor een feestelijke sfeer.

Chateau van Buren 1Nederlandse wijnen van hoge kwaliteit

Ontdek de hoge kwaliteit van de Nederlandse wijnen, laat u verrassen door de wijnen uit de Balkan, of de Champagnes van kleine onafhankelijke wijnboeren uit Frankrijk.

Chateau voor Buren is het zomerse wijnevenement dat de ware wijnliefhebber niet mag missen.Naast de verschillende stands zijn ook de diverse brocante- en cadeauwinkels in de binnenstad geopend, en kunt u terecht bij de verschillende horeca gelegenheden. “Joi de vivre” – genieten zoals men dat in Frankrijk kent, maar dan gewoon hier op Nederlandse bodem.

Het geheim van wijn maken

Bij de ingang van Chateau voor Buren schaft u een proefglas aan, à € 7,50 waarmee u bij de verschillende stands wijn kunt proeven.

Naast de proeverij kunt u bij aankoop van een proefglas tevens deelnemen aan een excursie naar een echte Betuwse wijngaard waar zij u alles vertellen over de kunst van het wijn maken en bottelen.
Bezoekers die geen wijn proeven maar willen genieten van de sfeer van het evenement zijn uiteraard ook van harte welkom en hebben gratis toegang.

Bezoek informatie

Chateau voor Buren kunt u bezoeken op zondag 25 augustus tussen 12:00 en 18:00 in de oude binnenstad van Buren in de Betuwe. U kunt gratis parkeren bij de parkeerplaatsen buiten de stadsmuur.

Dus kom op zondag 25 augustus naar Buren! Aanvang 12:00 uur.

Meer info klik HIER.

En wie gaan we daar ook tegenkomen? Jan Veldhoen van de De Kelder van de Coningh met zijn mooie Oostenrijkse wijnen….Ik zeg DOEN!

Proef smakelijkkk…
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!