Chateau voor Buren gaat voor weer een wijnevenement

Chateau voor Buren gaat nog een jaartje door. Dus zet deze datum in augustus maar vast in je agenda.

Proeven, ontdekken en genieten van vele mooie wijnen. Daar gaat het om bij dit unieke evenement. Op zondag 25 augustus 2024 organiseren wij in de historische binnenstad van Buren voor de 11e keer Chateau voor Buren. Tijdens dit wijnevenement kunnen bezoekers kennismaken met en genieten van een uitgebreide selectie van nationale en internationale kwaliteitswijnen. Uiteraard gecombineerd met lekkernijen en livemuziek.

Ontdek bijvoorbeeld de hoge kwaliteit van de Nederlandse wijnen, laat je verrassen door de wijnen uit de Balkan, of van kleine onafhankelijke wijnboeren uit de Franse champagnestreek.

Chateau voor Buren in augustus

Om de wijnen tijdens Chateau voor Buren te kunnen proeven is wel een proefglas nodig. Hiervoor en ook voor de 12 verschillende wijnworkshops, is een online ticket te bestellen. Wacht niet te lang met bestellen want het aantal tickets is beperkt en de animo is zonder meer groot. Kijk voor de tickets en voor ons complete aanbod op http://www.chateauvoorburen.nl


Lees verder na de advertentie exaro

Bezoekers hebben de keuze uit 12 verschillende wijnworkshops, naast een aantal workshops waarin je leert sabreren. Spectaculair om te doen maar ook om zomaar naar te kijken. Het is aan te raden om vooraf online je workshop ticket(s) te bestellen. Op de dag zelf zijn de workshops vaak uitverkocht.

Voor iedereen die wel wat ondersteuning kan gebruiken bij het ontdekken van zijn persoonlijk smaakprofiel is de Vinodesk een uitkomst. Onze vinologen maken de bezoekers ook deze keer weer wegwijs bij het proeven van de wijnen. Het muziekprogramma kent de vaste Chateau voor Buren artiesten.

Chateau voor Buren 2024 wordt geopend op 25 augustus om 13.00 uur.

Wanneer : Zondag 25 augustus 2024
Waar : Historische binnenstad van Buren Gld.
Tijdstip : Van 13.00-18.00

Meer info? info@chateauvoorburen.nl