Centellino, elegant wijn karafferen per glas

Centellino

Een leuke tip voor vaderdag! De Centellino, haal het maximale uit uw wijnbeleving!

Het karafferen van wijn helpt om smaken en vooral geuren “vrij” te laten komen, die vaak nog “opgesloten” zitten in de wijn. Met deze fraaie en elegante wijn accessoire kunt u vanaf nu karafferen per glas. Hand gemaakt en geblazen glas uit Italië. Met een inhoud van 100 ml heeft u altijd de juiste schenkmaat (Voor dessertwijnen is een schenkmaat van 60 ml te bestellen, en voor grappa’s een 35 ml-versie).

De Centellino belucht de wijn per glas en dat komt de smaak van veel wijnen ten goede. Het resultaat is getest door het Italiaanse instituut Matura Analitica. Het testteam gaf unaniem aan dat de wijn geschonken met de Centellino opener was, harmonieuzer en meer “neus” had in vergelijk met het schenken vanuit de fles direct in het glas.

Centellino kan gebruikt worden voor de meeste rode wijnen, maar ook voor delicatere (en oudere) witte. Zijn stijlvolle verschijning maakt dat Centellino al door veel sommeliers in restaurants wordt toegepast.
De conische kurk maakt dat hij op alle flessen past, terwijl veel andere beluchters in de hand gehouden moeten worden. Geen geknoei dus ! Bijkomend voordeel is dat u de fles weer met de originele kurk kunt sluiten als de fles niet dezelfde dag leeg gaat. Na gebruik eenvoudig omspoelen met warm water.

Centellino

Centellino kost € 39,95 in een fraaie geschenkdoos en dat maakt het ook een leuk cadeau voor vrienden en zakenrelaties. Er is tevens een extra grote geschenkdoos leverbaar, waar u een fles wijn als extra cadeau bij kunt doen.
Centellino is een geregistreerde merknaam. Centellino is onder andere te koop bij de betere wijnspeciaalzaken en restaurants in Nederland. Kijk voor alle verkoopadressen en de instructiefilmpjes op www.centellino.nl

Op www.centellino.nl zijn 2 korte filmpjes te zien, hoe het product gemaakt wordt en vervolgens toegepast.
Centellino import & distributie voor Nederland:
T.M. van Velsen Beheer BV
Eric van Velsen
06-53.27.85.24
eric@centellino.nl
www.centellino

Ed
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!