Catawiki, het veilinghuis dat er toe doet…..

Catawiki

Advertentie

Catawiki is een veilingsite waar je heel veel spullen kan kopen. Het is ‘s werelds grootste catalogus en veilinghuis voor verzamelaars!


Mouton Rothschild 1944Daar moet je dus ook zijn voor mooie wijnen. Unieke wijnen die je voor een redelijke prijs (als je goed biedt) kan kopen.

Sinds december 2012 vindt er een wekelijkse online wijnveiling plaats bij Catawiki, online veilinghuis en catalogus voor verzamelaars. Wat in eerste instantie begon als een kleine veiling met 40 kavels is uitgegroeid tot een volwaardige wekelijkse veiling met 100 kavels.

Deze week is jubileum veiling 40 aan de beurt met unieke kavels zoals een premier Grand Cru Chateau Mouton Rothschild 1944, een kist Eglise Clinet 2000 en een Chave Hermitage 1995, doos 6 flessen.

Lafite rothschildMaar er is nog veel meer en voor ieder wat wils. Binnenkort is er ook een speciale port en champagne veiling!

Eigenlijk teveel om op te noemen!

Mocht je zelf iets leuks aan te bieden hebben aarzel dan niet en e-mail naar veilingmeesterwijn@catawiki.nl.

Voor meer veilinginformatie kan je hier klikken.

 

catawiki 4

catawiki 5

 

 

 

 

Wil je eens wat anders en ben je op zoek naar een unieke en zeldzame wijn, of heb je zelf wat aan te bieden dan is dit een interessante veilingsite.

Proef smakelijkkk…
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!