Brievenmeisje Wendy van Wanten komt met eigen champagnemerk

brievenmeisje wendy van wanten komt met eigen champagnemerk

De oudere mannen kennen haar nog wel, Wendy van Wanten. Het brievenmeisje van De PinUp Club. Misschien heb jij haar foto ook wel boven je bed gehad?


Wendy van Wanten, het brievenmeisje van ‘De PinUp Club’, daar is ze in Nederland bekend mee geworden. Wendy is geboren op 6 februari 1960 en na haar puberteit brak ze als snel door als fotomodel. Later werd ze ook nog bekend als zangeres, televisiester en als presentatrice.
In 1987 brak Wendy door op de Nederlandse televisie als het brievenmeisje in het soft-erotische programma ‘De PinUp Club’. Jos Bergenhenegouwen en Rob de Mink spraken de begeleidende stemmen in en Wendy las de ingezonden brieven voor.

Kleine meisjes worden groot en nu komt Wendy van Wanten (pseudoniem van Iris Vandenkerckhove) met een eigen champagnemerk. De zangeres droomt al jaren van een eigen champagnemerk en nu is het er eindelijk van gekomen. “Champagne is al jarenlang m’n lievelingsdrank”, aldus Wendy in Het Laatste Nieuws.
Wendy heeft altijd al geweten dat ze ooit met een eigen champagnemerk op de markt zou gaan komen, het was alleen een kwestie van tijd.
“De kans die ik nu kreeg, kon ik niet afslaan. Ik heb zelf m’n champagne mogen kiezen en natuurlijk is de naam op het etiket ook ‘Wendy van Wanten’,” aldus de sexy wijnvrouw.
De 53 jarige, en nog steeds aantrekkelijke vrouw, presenteert haar eigen champagnemerk voor het eerst op het cruisschip MSC Magnifica op 30 augustus.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!

Of persoonlijk via mijn Linkedin