Bourgondische Horecavakbeurs gaat weer van start

De Bourgondische Horecavakbeurs BBB vindt weer plaats. Van maandag 7 tot en met woensdag 9 oktober zijn er weer volop activiteiten in Maastricht.

De BBB vindt plaats in het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC). De organisatie mikt op honderden horecavakaanbieders en duizenden bezoekers. “Op deze horecavakbeurs zetten hartelijkheid en gastvrijheid de toon. Om de BBB niet alleen waardevol maar zeker ook gezellig en compleet te maken, vinden in de binnenstad van Maastricht diverse horecagerelateerde activiteiten plaats”, aldus de organisatie in een perscommuniqué. De beurs is een dag korter dan voorheen.

Tegelijk met de BBB vindt de opvolger van de EFFF (European Fine Food Fair) plaats: ‘Folie Culinaire’, het evenement voor de gastronomische top. Deze exclusieve culinaire vakbeurs is enkel toegankelijk voor genodigden.

Na de zomer startte er een landelijk uitnodigingstraject voor de BBB. De beurs werd eerder uitgesteld omdat deze te dicht op de Horecava in de Amsterdam RAI zou zitten.

De prijs bedraagt € 35,00 en het is alleen toegankelijk voor vakbezoekers.
Meer info vind je hier.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!
Of persoonlijk via mijn Linkedin