Boos? Ga lekker wijnflessen stukslaan

wijnflessen stukslaan

Soms ben je zo boos op je werkgever en dan moet je dat afreageren. Dus wijnflessen stukslaan is helemaal niet zo gek. Of wel… Oordeel zelf…


Lees verder na de advertentie exaro

Werk jij in een wijnwinkel of supermarkt en je bent boos op je werkgever? Reageer dan niet zoals deze persoon op onderstaande video. Er zijn betere en meer makkelijke manieren om je agressie te uiten.

Lekker wijnflessen stukslaan

Volgens de politie van Shanghai heeft een ontevreden werknemer dit wel gedaan in de stad Shanghai. Bijna alle wijnflessen en alle flessen sterke drank heeft hij in de supermarkt vernield. Bijna alles moest eraan geloven, zo’n 200 flessen wijn hebben het niet overleefd. Wat een verdriet om al die druifjes moeten die wijnboeren gedacht hebben die deze wijnen zo hartstochtelijk gemaakt hebben.

De eigenaar was ook verdrietig over al die vernielde flessen wijn en bleef zitten met een schade van tienduizenden euro’s. ‘Wijnflessen stukslaan is overigens geen goed idee’ vertelde de politie van Shanghai. Het is altijd beter om dingen uit te praten.

Beveiligingsbeelden lieten zien dat de verdachte rond 2 uur ’s nachts de supermarkt binnenkwam en met een grote bijl zwaaide. Veel flessen moesten eraan geloven en de overige wijnen huilden van verdriet om het bloedbad dat hij achterliet.

De video is te bekijken op https://videopress.com/v/WlDoszpO
Flessen wijn stukslaan is niet het enige wat er gebeurd is in de wijnwereld.

De Nederlandse wijnmaker Stan Beurskens is ook een tijdje het doelwit geweest van een stelletje vandalen.

Dat er dingen vernield worden is geen nieuwtje meer. De Nederlandse wijnmaker Stan Beurskens van wijndomein Sint Martinus heeft er in het verleden ook mee te maken gehad. De oogst van wijndomein Sint Martinus bij Vijlen is een aantal jaren geleden helemaal vernield. Vandalen hebben er honderden druivenranken afgeknipt in één nacht tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *