Belgische voetbalclub Anderlecht koopt duurste champagne

Ace of Spades Armand de Brignac brut gold

De spelers van de Belgische voetbalclub Anderlecht konden bij hun titelviering genieten van een exclusieve en peperdure fles champagne.

Een exclusieve fles champagne Ace of Spades Armand de Brignac brut gold van zes liter – voor de kenners genaamd Méthusalem – voor 23.000 euro. “Maar in aankoop is het maar 8000 euro”, zei Hans De Smet van de Carré in Willebroek waar de overwinning van de Anderlechtse club gehouden werd. Normaal betalen voetbalclubs in Frankrijk die de overwinning vieren wel die 23.000 euro, maar De Smet heeft een koopje kunnen bedingen.
Het kan nog erger. Deze Armand de Brignac is ook te verkrijgen in flessen van dertig liter, de zogenaamde Melchizedek. Dit is een flessenmaat die zelden voorkomt. Voor de Armand de Brignac in dit flessenformaat moet je wel rond de 100.000 euro voor neerleggen.

“De familie Cattier is eigenaar van Armand de Brignac en zij hebben een goede reputatie in de Champagnestreek. Deze champagne wordt geheel handgemaakt, dat wil ook zeggen dat de fles ook handgemaakt wordt. Deze champagnefles is geheel verguld en de fles is voorzien van tinnen labels die met de hand zijn aangebracht.
Voor dit soort flessen hoef je niet naar de glasbak, het is een juweel en een kunstwerk tegelijk in je huis. Het is ook een onberispelijke goede champagne uit het topsegment.

Wie van de spelers de lege fles mee naar huis heeft gekregen is niet bekend gemaakt.

Meer info over Armand de Brignac kan je vinden op http://wp.me/p2JIJg-2LZ

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!
Of persoonlijk via mijn Linkedin