Baron Philippe de Rothschild gaat naar Delta Wines

MoutonHet grote merk van Philippe de Rothschild komt onder beheer van Delta Wines.

Afgelopen maand hebben Baron Philippe de Rothschild SA en Delta Wines BV overeenstemming bereikt over de vertegenwoordiging op de Nederlandse markt van de wijnen van de Rothschilds.

Baron Philippe de Rothschild SA is van oorsprong een familiebedrijf met een raad van bestuur, voorgezeten door Philippe Sereys de Rothschild. Het huis heeft een portfolio met prestigieuze wijnen, wereldwijd geroemd en vertegenwoordigd in 150 landen.

Baron Philippe de Rothschild heeft voor Delta Wines gekozen omdat het brede aanbod van wijnen goed aansluit bij de vele distributiemogelijkheden die de verkoopmaatschappijen van Delta Wines, DGS WIJN, Coenecoop Wine Traders en Pallas Wines, kunnen bieden.

Mouton 2

Een exclusieve range van een van de bekendste wijnmerken in de wereld, Mouton Cadet, zal verkocht worden bij grootgrutter Albert Heijn. De Réserve Mouton en de Mouton Cadet Vintage series zullen door de vakhandel divisie van DGS WIJN op de markt worden gebracht.

‘Delta Wines is marktleider op het gebied van Franse wijnen in Nederland. Dit, in combinatie met het jonge, ambitieuze team, is de reden geweest voor de keuze voor deze partner’ aldus Sébastien Nore, Global Sales Director van Baron Philippe de Rothschild.

Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat de bundeling van krachten een nieuwe impuls zal geven aan de positie van de wijnen van Baron Philippe de Rothschild in de Nederlandse markt.

Meer over Mouton Rothschild kun je lezen op Alles over Mouton Rothschild

Martin