Australisch wijnhuis Rosemount nu ook aan wijn in plastic

Cricket fans op de Melbourne Cricket Ground (MCG) mogen nu ook van een Rosemount wijntje gaan genieten.

Wordt dit een nieuwe manier van klanten winnen, wijn in plastic? Daar hebben wij al eens over geschreven en ook nog eens geproefd.
Rosemount is nu samen met de Melbourne Cricket Club aan een nieuwe verpakking voor wijn begonnen. Een wijn in een nieuwe plastic verpakking.
De wijn in plastic verpakking is van recyclebaar PET materiaal. Het wordt nu geserveerd in een 150 ml op de Cricket Club. Makkelijk te serveren en te koelen. Wijn wordt niet meer verspilt en van geopende flessen heb je ook geen last meer. De serveertijd wordt met de helft ingekrompen en afwassen hoeft ook niet meer en dan heb ik het niet eens over al de gebroken glazen.

Lisa Trainor, MCC General Manager Commercial Operations zei dat ze was blij dat de nieuwe verpakkingen van Rosemount. Rode en witte wijn worden tegenwoordig nu uitgeschonken in een van de grootste Australische Cricket stadions. De wijnen die op het menu staan, zijn de Rosemount Chardonnay/Semillon, Shiraz/Cabernet en de Sauvignon Blanc.

Recentelijk kwam in het nieuws dat Beaujolais Nouveau in Japan ook al in PET flessen verkocht gingen worden. Laat dit alsjeblieft geen trend worden.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!
Of persoonlijk via mijn Linkedin