Amstel hotel Amsterdam heeft een champagnesuite

Het InterContinental Amstel hotel in Amsterdam en het champagnehuis Dom Pérignon hebben de eerste Champagne Suite by Dom Pérignon officieel geopend
Het Amstel hotel en Dom Pérignon hebben de eerste Champagne Suite geopend.

Meer nieuwsberichten…
[wpp stats_comments=0 post_type=post limit=7 range=”all” title_length=22 cat=”6″ wpp_start=”

    ” ]

Het InterContinental Amstel hotel in Amsterdam en het champagnehuis Moët et Chandon hebben de eerste Champagne Suite by Dom Pérignon officieel geopend. Het bekende champagnemerk en het luxueuze vijfsterrenhotel in Amsterdam sloegen eerder dit jaar onder het mom van ‘the power of creation’ de handen ineen om het exclusieve gastenverblijf mogelijk te maken. De Champagne Suite is de tegenhanger van de Royal Suite in het hotel en de eerste Dom Pérignon Suite ter wereld.
“Met heel veel trots en plezier werkten wij mee aan het creëren van deze unieke, eerste Dom Pérignon Suite ter wereld. Naast onze andere bijzondere kamers en suites kunnen we nu ook deze bijzondere suite aan onze gasten aanbieden. Kortom een aanwinst voor ons hotel en de stad,” aldus een woordvoerster van het Amstel hotel.

Bob Bron van Moët Hennessy Nederland zei hierover: “Wij zijn trots dat deze Champagne Suite by Dom Pérignon nu officieel is geopend. De Dom Pérignon liefhebber is een echte wijnkenner en een champagneliefhebber bij uitstek, een explorer die houdt van klasse en tegelijkertijd eigenzinnig is ingesteld. Zowel Dom Pérignon als het InterContinental Amstel Amsterdam zijn internationaal krachtige merken die elkaar perfect aanvullen.”

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!
Of persoonlijk via mijn Linkedin