Albert Heijn lanceert nieuwe indeling en nieuwe wijnen

albert heijn nieuw assortiment wijnen
Supermarktketen Albert Heijn heeft de wijnafdeling onder handen genomen en er zijn honderd nieuwe wijnen toegevoegd.

Nieuwe wijnen bij Albert Heijn supermarkten

De vernieuwde afdeling moet het voor consumenten makkelijker maken om wijn te vinden. Wijnen staan nu gerangschikt op smaaktype. Dit moet het voor de consument makkelijker worden om een wijn te kiezen. Op schapkaarten wordt duidelijk gemaakt welke smaak de wijn heeft en bij welke gelegenheden deze het best kan worden gedronken.

Nieuwe schapindeling bij AH

“Met de nieuwe schapindeling op smaaktype hebben onze klanten een veel beter overzicht van ons totale wijnassortiment. Ook krijgt het vertrouwde merk van de klant zichtbaar een aantal alternatieven, omdat dezelfde smaaktypes nu bij elkaar staan”, stelt Gert Zwitser, hoofd van de wijnafdeling bij Albert Heijn.

Via zogenoemde wijnboxen gaat Albert Heijn bovendien iedere twee weken minder bekende wijnen in de schijnwerpers zetten om consumenten kennis te laten maken met wijnen uit onbekende gebieden of van bijzondere druiven. De wijnboxen worden ook gebruikt om biologische en fairtrade-wijnen onder de aandacht te brengen.

De WijnGekken zullen de wijngekken niet zijn om een deel van het nieuwe assortiment te proeven. Hou onze website in de gaten voor de proefnotities.

nieuwe schapindeling bij albert heijn op de wijnafdeling

Een voorbeeld hoe het eruit zal kunnen zien bij Albert Heijn.

 

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!