Adverteren op www.wijngekken.nl…. Tsja, is dat iets voor mij?

Adverteren op www.wijngekken.nl.... Tsja, is dat iets voor mij?

Met een bezoekersaantal tussen de 18.000 en 20.000 (!) en met meer dan 41.000 pageviews per maand is wijngekken.nl een UNIEKE en ZEER POPULAIRE website over wijn.

AdvertentieUNIEK, omdat DAGELIJKS wijnartikelen gepubliceerd worden op wijngekken.nl. Dat kan o.a. het laatste wijnnieuws zijn maar ook proefrecensies, wijngrappigheden, etc…

POPULAIR, omdat wijngekken.nl vele volgers heeft op de SOCIAL MEDIA. Op Facebook volgen ruim 7.000 wijnliefhebbers ons en op Twitter hebben bijna 3.000 mensen ons gevonden. Verder publiceren wijngekken.nl op Google+ en Pinterest. Ook de zusterwijngroepen “WINEFOOLS”, “NEDERLANDSE WIJN” en “WINE & WOMEN” hebben al vele duizenden volgers.

Adverteren… Ja leuk, maar hoeveel gaat mij dat kosten?

Advertising Concept.Kosten? In vergelijk met andere websites vallen de kosten reuze mee! U kunt al voor € 75* per maand adverteren op wijngekken.nl, maar er zijn meer mogelijkheden.

Een advertorial (eenmalige advertentie) is er al voor € 50.

Neem voor de juiste, persoonlijke en de voordeligste advertentiemogelijkheden altijd contact met ons op (info@wijngekken.nl).

Ik wil geen advertentie, maar ik wil dat mijn wijnen professioneel geproefd worden.

White wine poured in a glass over white backgroundMooie wijnen moet ook verkocht worden! De Wijngekken proeven dagelijks wijnen van leveranciers, handelaren, supermarktketens, wijnboeren, etc.

Vele wijnen zijn door ons al professioneel beoordeeld. Dat doen wij ONAFHANKELIJK en NON-COMMERCIEEL. Publicatie op wijngekken.nl wordt door ons verzorgd en de bekendmaking op de social media krijgt u er gratis bij.

Veel reclame en een groot bereik voor uw wijn. Wij vragen echter voor deze werkzaamheden (foto, proefrecensie, achtergrondinfo) een kleine bijdrage per geproefde wijn. Vraag eens naar de mogelijkheden. Velen zijn u voorgegaan! (info@wijngekken.nl).

* : vraag altijd naar de laatste prijzen.

WELLICHT TOT ZIENS!

Martin, Ed en Chris
De WijnGekken