2015…. Een wens van een WijnGek…

2015

Een nieuw jaar, 365 nieuwe dagen die we dit jaar weer zullen gaan vullen met….

Wat zal het jaar 2015 ons brengen? We weten het niet en eigenlijk willen we het ook niet weten. Als je weet wat het je gaat brengen, kan dát jouw leven gaan bepalen en ik denk dat je dat niet zou willen.

Zoals Youp van ’t Hek al vaak heeft gezegd: “Leef je leven, als je allerlaatste dag…!”

Antoine Lehebel 3En om hier nu maar direct een wijnverbandje te leggen: het leven is te kort om slechte wijnen te drinken, want je loopt dan de kans dat je eindigt met de smaak van een beroerde buurtsuperwijn nog op jouw smaakpapillen en dat wens je je grootste vijand niet toe!

Dus laten we stoppen met het drinken van slechte wijnen. Daarmee zeg ik niet dat we moeten stoppen met het drinken van goedkope wijnen, want sommige goedkope wijnen zijn echt niet zo slecht.

Drink de wijnen die jij lekker vindt en niet omdat het toevallig in de aanbieding is! Ook zou ik u willen meegeven om eens over de grens te kijken; over de smaakgrens… Koop eens een andere wijn, koop eens een wijn van een ander werelddeel, of nog beter: koop eens een Nederlandse wijn! Er zijn namelijk miljoenen verschillende wijnen te koop en om nu elke keer weer dezelfde wijn te drinken, daarmee doe je jezelf te kort mee. Echt!

Dát is mijn wens voor 2015: Stop met het drinken van slechte wijnen en kijk eens over de grenzen heen en dan zal elke dag een wijnfeest zijn dit komende jaar!

PROOST!

Proef smakelijkkk…..
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!