2 iconen in de wijnindustrie gaan samenwerken

Het zijn roerige tijden en ook in de wijnindustrie kampen veel bedrijven met hoge kosten en kleine marges

Het zijn roerige tijden en ook in de wijnindustrie kampen veel bedrijven met hoge kosten en kleine marges. Tijd om de krachten te bundelen.


Lees verder na de advertentie exaro

Importeur Wine & Spirits Company en het gerenommeerde wijnhuis St. Michael-Eppan slaan de handen ineen om wijnliefhebbers in de horeca en wijnwinkels een uitgebreide selectie wijnen aan te bieden uit de Alto-Adige. Deze nieuwe samenwerking brengt parels van wijnen naar Nederland, waaronder de geprezen Limited Edition wijn ‘Appius’, de ‘Schulthaus Pinot Bianco’ en de ‘Sanct Valentin’ wijnen. Met de toevoeging van dit wijnhuis, breidt deze importeur haar Italiaanse portfolio uit en bouwt zij verder aan een assortiment met hoogwaardige wijnhuizen.

St. Michael-Eppan, opgericht in 1907, heeft een rijke geschiedenis en een uitstekende reputatie opgebouwd voor het creëren van hoogwaardige wijnen die het unieke karakter van het terroir weerspiegelen. Hun focus op vakmanschap en duurzaamheid heeft hen tot een gewaardeerd wijnhuis gemaakt bij wijnliefhebbers, lokaal en internationaal.

“We zijn trots om samen te gaan werken met St. Michael-Eppan,” aldus Damiano Piacenza, directeur van Wine & Spirits Company. “Hun toewijding aan kwaliteit en het vermogen om wijnen te produceren die zowel traditionele als moderne wijnliefhebbers aanspreken, sluit perfect aan bij onze missie om de mooiste Italiaanse wijnen aan onze klanten aan te kunnen bieden.”

“We zijn enthousiast over de nieuwe samenwerking met Wine & Spirits Company,” zegt Günther Neumair, CEO van St. Michael-Eppan. “Wij geloven dat hun expertise en netwerk ons zullen helpen om ons merk verder uit te breiden en onze wijnen bij een groter publiek te introduceren.”

De samenwerking tussen Wine & Spirits Company en St. Michael-Eppan markeert een opwindende nieuwe fase voor beide bedrijven. Met gedeelde waarden van kwaliteit, passie en vakmanschap zijn ze vastbesloten om wijnliefhebbers te verrassen en te verleiden met de prachtige wijnen van St. Michael-Eppan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *