Zelfs een kat houdt van wijn!

kat

De Duitse kat Aljosha bleek al weken niet te vinden.

Tot verdriet van haar baasje bleef ze zeven weken lang spoorloos. Tot ze gevonden werd in een kelder, waar ze een nieuwe hobby heeft ontdekt.

cat-dishHaar baasje Claudia maakte niet alleen een honderdvijftigtal flyers, maar deed tevens haar verhaal bij de Duitse krant Bild. Helaas bracht dit alles niet het gewenste resultaat met zich mee. Het dier bleef onvindbaar.

Na al die weken blijkt dat de viervoeter vast heeft gezeten in een kelder. Bij de hereniging met haar kat viel toch wel op dat het beestje aardig verzwakt was.

Een bezoek aan de dierenarts bleek dan ook niet alleen verstandig, maar ook noodzakelijk.

Aljosha had te kampen met een alcoholvergiftiging. Zo bleek ze zich wel vermaakt te hebben in de wijnkelder van de buren. In totaal zou ze zo’n drie flessen wijn hebben opgedronken.

Na drie dagen bijkomen, krabbelde de kat weer een beetje op. Het beestje heeft wel een trauma overgehouden aan het avontuur. Aljosha zou geen water meer drinken uit angst dat het wijn is.

Bron: Algemeen dagblad

ad_118290042

Wat en DOMME KAT!!!! Er is gewoon KATTENWIJN te koop , speciaal gemaakt voor onze lieve viervoeter! KLIK MAAR EENS HIER!

Proef smakelijkkk…
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!