In deze aflevering van de cursus Wijn en Eten neemt Jane ons mee in de wereld van witte wijn en pittige gerechten……
Eten moeten we allemaal, want als we niet eten dan gaat het niet goed met je. Eten is van levensbelang en als je bij jouw eten ook nog eens een mooie wijn kan proeven dan is dat mooi meegenomen!
Echter, niet elke wijn is geschikt om bij elk soort gerecht te serveren! Specialisten op dit vlak zijn natuurlijk de sommeliers en zij weten perfect welke wijn bij welk eten geserveerd kan worden.
Dit vergt veel studie en veel proeven. Zowel mooie gerechten als verschillende wijnen…
In deze afleveringen nemen wij u mee naar de grondbeginselen van het wijnproeven in combinatie met verschillende smaken. Komt u ook mee…?
Op wijngekken.nl kan u natuurlijk ook veel informatie vinden over de combinatie wijn en eten. Voor meer informatie kijkt u gewoon op https://www.wijngekken.nl/wijn-en-eten/welke-wijn-past-bij-welk-gerecht/
Met deze week : WITTE WIJN EN PITTIGE GERECHTEN
Welke wijn kan nu optreden als een brandblusser, want dat heb je wel nodig met dat pittige eten…
Zoet of zuur….maak je keuze….
Jane zal het je vertellen…..
Dus kom even kijken en steek er wat van op!….
Het duurt maar 1,5 minuut…
Veel kijkplezier….