Wijn en eten : Wijn en donkere chocolade

Wijn en eten : Wijn en donkere chocolade

In deze aflevering van de cursus Wijn en Eten gaan we het hebben over wijn in combinatie met donkere chocolade. A MATCH IN HEAVEN!

Eten moeten we allemaal, want als we niet eten dan gaat het niet goed met je. Eten is van levensbelang en als je bij jouw eten ook nog eens een mooie wijn kan proeven dan is dat mooi meegenomen!

Echter, niet elke wijn is geschikt om bij elk soort gerecht te serveren! Specialisten op dit vlak zijn natuurlijk de sommeliers en zij weten perfect welke wijn bij welk eten geserveerd kan worden.

Dit vergt veel studie en veel proeven. Zowel mooie gerechten als verschillende wijnen…

In deze afleveringen nemen wij u mee naar de grondbeginselen van het wijnproeven in combinatie met verschillende smaken. Komt u ook mee…?

Op wijngekken.nl kan u natuurlijk ook veel informatie vinden over de combinatie wijn en eten. Voor meer informatie kijkt u gewoon op https://www.wijngekken.nl/wijn-en-eten/welke-wijn-past-bij-welk-gerecht/

Deze week: WIJN EN DONKERE CHOCOLADE.

Het ideale dieet voor elke vrouw: Wijn en Chocolade!

Zoete rode wijn is natuurlijk de beste begeleider voor donkere chocolade, maarrrrr….zijn er ook andere mogelijkheden? Jazeker! Jane noemt het “a match made in heaven!…”

Kom snel kijken en het duurt maar 1,5 minuut…

Veel kijkplezier….in HEAVEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *