In deze aflevering van de cursus Wijn en Eten gaat Jane verder in op de combinatie van rode wijn en vlees.
Eten moeten we allemaal, want als we niet eten dan gaat het niet goed met je. Eten is van levensbelang en als je bij jouw eten ook nog eens een mooie wijn kan proeven dan is dat mooi meegenomen!
Echter, niet elke wijn is geschikt om bij elk soort gerecht te serveren! Specialisten op dit vlak zijn natuurlijk de sommeliers en zij weten perfect welke wijn bij welk eten geserveerd kan worden.
Dit vergt veel studie en veel proeven. Zowel mooie gerechten als verschillende wijnen…
In deze afleveringen nemen wij u mee naar de grondbeginselen van het wijnproeven in combinatie met verschillende smaken. Komt u ook mee…?
Op wijngekken.nl kan u natuurlijk ook veel informatie vinden over de combinatie wijn en eten. Voor meer informatie kijkt u gewoon op https://www.wijngekken.nl/wijn-en-eten/welke-wijn-past-bij-welk-gerecht/
Rode wijn en vlees… Is dat een goede combinatie? Jazeker, maar dat voelde u al op uw klompen aankomen…
Bij vlees hoort nu eenmaal een zware wijn…maar kan dat ook een zware witte wijn zijn? En wat is dat dan een ‘zware witte wijn’?
Dan zal je toch even moeten kijken…..
Duurt maar 1,5 minuut en je steekt er nog iets van op ook!
Veel kijkplezier….
#wijn #eten #wineFood #cursus #gratis #wijngekken #winefoodparing