Wijn en Eten : Smaakelementen

Wijn en Eten : Smaakelementen

In deze aflevering van de cursus Wijn en Eten gaan we even naar de basis. De basis van de vier smaakelementen zoals die er zijn: zoet, zuur, zout en bitter.

Eten moeten we allemaal, want als we niet eten dan gaat het niet goed met je. Eten is van levensbelang en als je bij jouw eten ook nog eens een mooie wijn kan proeven dan is dat mooi meegenomen!

Echter, niet elke wijn is geschikt om bij elk soort gerecht te serveren! Specialisten op dit vlak zijn natuurlijk de sommeliers en zij weten perfect welke wijn bij welk eten geserveerd kan worden.

Dit vergt veel studie en veel proeven. Zowel mooie gerechten als verschillende wijnen…

In deze afleveringen nemen wij u mee naar de grondbeginselen van het wijnproeven in combinatie met verschillende smaken. Komt u ook mee…?


Lees verder na de advertentie exaro

Op wijngekken.nl kan u natuurlijk ook veel informatie vinden over de combinatie wijn en eten. Voor meer informatie kijkt u gewoon op https://www.wijngekken.nl/wijn-en-eten/welke-wijn-past-bij-welk-gerecht/

Welke wijn zal je bij die verschillende smaakelementen moeten schenken?

Jane vertelt het je en de video duurt maar 1,5 minuut, dus voor de tijdsduur hoef je het niet te laten en ik weet zeker dat je er ook nog iets van opsteekt!

Veel kijkplezier….

#wijn #eten #wineFood #cursus #gratis #wijngekken #winefoodparing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *