Wijn en Eten : Rode wijn en pittige gerechten?

Wijn en Eten : Rode wijn en pittige gerechten?

In deze aflevering van de cursus Wijn en Eten neemt Jane ons mee naar een andere wereld; de wereld van pittige gerechten.

Eten moeten we allemaal, want als we niet eten dan gaat het niet goed met je. Eten is van levensbelang en als je bij jouw eten ook nog eens een mooie wijn kan proeven dan is dat mooi meegenomen!

Echter, niet elke wijn is geschikt om bij elk soort gerecht te serveren! Specialisten op dit vlak zijn natuurlijk de sommeliers en zij weten perfect welke wijn bij welk eten geserveerd kan worden.

Dit vergt veel studie en veel proeven. Zowel mooie gerechten als verschillende wijnen…


Lees verder na de advertentie exaro

In deze afleveringen nemen wij u mee naar de grondbeginselen van het wijnproeven in combinatie met verschillende smaken. Komt u ook mee…?

Op wijngekken.nl kan u natuurlijk ook veel informatie vinden over de combinatie wijn en eten. Voor meer informatie kijkt u gewoon op https://www.wijngekken.nl/wijn-en-eten/welke-wijn-past-bij-welk-gerecht/

Dat is toch een lastige vraag! Ikzelf neem altijd bij een prakkie chinees een biertje…maar dát kan natuurlijk niet! Nee, er moet een wijn bij geschonken worden, maar welke wijn?!

Wat kan je nou bij een pittig gerecht schenken? Juist, een pittige wijn!

Welke dat is? Dan zal je toch even moeten kijken…..

Duurt maar 1,5 minuut en je steekt er nog iets van op ook!

Veel kijkplezier….

#wijn #eten #wineFood #cursus #gratis #wijngekken #winefoodparing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *