Wijn, de vrolijkste drank ter wereld

dansen met wijn

Wijn is de vrolijkste drank ter wereld. Wie wordt er nu niet vrolijk van wijn.

Meer lachen om wijn?
[wpp stats_comments=0 post_type=post limit=7 range=”all” title_length=22 cat=”153″ wpp_start=”

    ” ]

Ik wordt van wijn vrolijk en niet door de alcohol, de alcohol geeft je een beneveld gevoel en dat wil je niet, je wilt je lekker voelen. Daarom drink je ook kwaliteitswijn, heb je een slokje kwaliteitswijn dan heb je gewoonweg minder snel behoefte aan een nieuwe slok en uiteindelijk ben je goedkoper uit.

Wijn geeft mij een heerlijk gevoel, een gevoel van genot. De kleur geeft mij genot, de neus geeft mij genot en uiteindelijk maakt de smaak het af. Langzaam opbouwen en genieten van het eerlijke sap dat gemaakt is van blauwe en witte druiven.
Net als deze vrouw op de foto wil ik ook dansen in een wijngaard. Lekker dansen en gek doen als een Ilja Gort in de Bordeauxstreek. Schijt aan iedereen en lekker doen waar je zin in hebt. Filmpjes maken voor omroep MAX en Nederland vertellen hoe lekker wijn kan zijn en Ilja Gort heeft gewoon gelijk, wijn is om te genieten.
Wijn maakt gelukkig en daarom ben ik zo vaak gelukkig.

Dansen in een wijngaard, dansen met de druivenranken… heerlijk. In Argentinië kan je heerlijk dansen. Het temperament van de bevolking van onze koningin Maxima doet je swingen. Heerlijk swingen op een Argentijnse tango en de druivenranken swingen met je mee op de maat van de wind.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!
Of persoonlijk via mijn Linkedin