Wijn bezorgen met een drone iets voor jou?

Wijn bezorgen met een droneStel je voor: je ligt op het strand en je hebt opeens zo’n zin in een wijntje. Dat kan nu met een wijn bezorgen met een drone.

Het leek een half jaar geleden toekomstmuziek, maar het kan nu écht. Wijn bezorgen met een drone is nu mogelijk en het gebeurt (weliswaar op heel kleine schaal) in het écht.

Wijn bezorgen met een drone is echt iets voor mij

Het zal je maar overkomen. Je ligt heerlijk op het strand en je hebt opeens zo’n zin in een heerlijke rosé of een andere wijn. Gekoeld moet die natuurlijk wel zijn, een warme wijn op het hete strand is helemaal niks.
Oké, je kunt besluiten om naar een strandtent toe te gaan en heerlijk achter het glas een wijntje nuttigen, maar het kan ook anders. Een wijn bezorgen met een drone ligt nu binnen de mogelijkheden.

In Frankrijk en om precies te zijn Saint Tropez is het startsein gegeven om dit een nieuwe vorm van wijnlevering te noemen. De Maitres Vignerons de la Presqu’Ile de Saint-Tropez heeft als promotiestunt een drone een fles wijn laten bezorgen. Gekoeld en wel kwam de rosé op zijn bestemming aan en wellicht gaan wij in de toekomst meer van dit soort stunts zien.

Ik zou best de eerste willen zijn die op een van de Nederlandse stranden een wijn laat bezorgen. Misschien volgend jaar?

Wil je meer weten over dit bedrijf? Klik dan HIER