Veel vrouwen hebben alcohol nodig voor de seks

seks
Het is een algemeen bekend feit : een glaasje alcohol maakt ons losser. Dus seks na het samen leegdrinken van een fles wijn kan in dubbele betekenis erg lekker zijn.

Maar andersom wordt het problematisch: dat je alleen maar seks kunt hebben na flink wat alcoholische versnaperingen. Toch zijn veel vrouwen daar mee behept………

Zo blijkt uit onderzoek onder 3000 Britse vrouwen tussen 18 en 50 jaar door een producent van intieme verzorgingsproducten.
Bijna de helft van de vrouwen is tijdens seks het liefst onder invloed van alcohol, omdat ze wanneer ze nuchter zijn onzeker zijn over hun lichaam en bedprestaties. Alcohol neemt die remmingen weg en daardoor durven ze avontuurlijker te zijn in bed.

Gemiddeld sliepen de deelnemende vrouwen met 8 verschillende mannen. Bij 5 daarvan waren ze dronken of aangeschoten. In 2 situaties konden zij zich de naam van de man de volgende ochtend niet meer herinneren.

40% van de vrouwen was aangeschoten toen zij voor het eerst het naar bed gingen met een nieuwe sekspartner. Ook blijkt dat driekwart graag alcohol drinkt, voordat zij seks heeft met haar vaste partner.

“Het feit dat alcohol zo’n belangrijke rol speelt in hun seksleven laat zien dat vrouwen op zoek zijn naar een oppepper voor hun zelfvertrouwen, als het om bedactiviteiten gaat”, concludeert onderzoekster Kathryn Lakeland.

Bron: seksblog