The real wine gum (rood en wit)

The real wine gum

En nu iets heel anders… Geen wijn in vloeibare vorm dit keer, maar een snoepje dat gemaakt is van….WIJN!

The real wine gum is een wine gum gemaakt van echte wijn.

Op de website van cadeau-cadeau.nl lees ik het volgende er over:

“The real WINE gum smaakt als een slok Merlot (rode wijn) of Chardonnay (witte wijn). The real WINE gum eet je als een (luxe) snoepje.
The real WINE gum is ook lekker op een kaasplankje of om cadeau te doen in plaats van een fles wijn. Je krijgt een setje met 1 doosje Merlot en 1 doosje Chardonnay.
Elk doosje bevat 50 gram real WINE gums. Geschikt voor vegetariers en bevat geen alcohol, gluten, vet, noten of gelatine.”

Zo, zo, deze snoepjes moeten de smaak van de Merlotdruif en van de Chardonnaydruif oproepen.

The real wine gum

The real wine gum is HIER VERKRIJGBAAR.

Dit keer heb ik niet alleen geproefd. De recensie is een omschrijving van mijn smaakbeleving, maar ook de familieleden en vrienden hebben de snoepjes geproefd.

The real wine gum (rood en wit)

Rood: De kleur is fel rood. Het heeft de vorm van een doorzichtig druiventrosje. Plakkerig. Neus is wat chemisch fruitig.
Op de tong plakkerig. De beetbeleving is als een winegum. Fruitig en wat weeïg.

Wit: De kleur is wittig doorzichtig en de vorm is als een druiventrosje. Neus wat weeïg. Op de tong plakkerig en het beetgevoel is als een winegum. Licht fruitig, lichtjes zoet. Op het eind iets heet van een soort pepertje.

The real wine gumNu moet ik eerlijk zeggen dat ik geen snoeper ben. Daarom heb ik ook anderen deze snoepjes voorgehouden. Deze winegums doen mij denken aan alcoholvrije wijnen. De echte fruitigheid, de pit, de ruggengraat is er een beetje uit en het wordt wat weeïg. Zal ongetwijfeld druivensap in (hebben) zitten (gezeten) of wijn waar de alcohol uit gehaald is. Heeft het met “wijn” iets te maken? Nee, maar als cadeautje (weer eens wat anders) is het leuk. Persoonlijk zou ik gaan voor de witte winegums…

Nu ben ik niet de enige die deze winegums heeft geproefd. Niet alleen de andere leden van Wijngekken.nl hebben de winegums beoordeeld, maar ook de hele familie. De meningen zijn verdeeld, moet ik zeggen. De een vindt het maar zozo, maar de ander vindt ze weer lekker…en niet te vergeten: niet zoet!

Ik zou zeggen: bestel eens een setje voor een wijnliefhebber en geniet er samen van…

Proef smakelijkkk…
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!