Limmen Ludiek werkt aan een ludiek kurkenproject

Limmen Ludiek

Onze vaste contactpersoon voor o.a. Stichting Limmen Ludiek is Andre Koopman.

Al eerder hebben we bericht over het kurkenproject van Limmen Ludiek. HIER kunt u dit eerdere bericht lezen waarin de achtergrondinformatie over deze actie te lezen valt.

20140411 sorteren aankondigin 11 aprilOnderwijl zijn we natuurlijk alweer een tijdje kurken aan het sparen en ik vroeg mij zo af…hebben ze nu al genoeg kurken of hoe zit het?….

Ik heb even contact opgenomen met Andre en hij vertelde mij dat ze een testproject hebben opgestart om te kijken of een beeltenis 100% okay zou blijven als je twee afzonderlijke platen tegen elkaar zou zetten.

Dit testproject, dat zo’n kleine 10.000 kurken en 25 manuren heeft gekost, heeft de beeltenis van…Marilyn Monroe en bestaat uit een tweetal platen. De test is gelukt en inmiddels is dit kunstwerk verkocht aan Golden Tulip Hotel Alkmaar. Zij komt daar te zijner tijd in de wijnbar te hangen!

10660670_695561937190771_922070371_nMaar, dit is maar een klein kunstwerkje! Andre en zijn ploeg gaan voor het ‘echie’ en het echte kunstwerk zal (LET OP!) 32 meter bij 5 meter meten! De figuren daarop worden beeltenissen van bekende mensen.

Op dit moment heeft Stichting Limmen Ludiek zo’n 400.000 kurken!

Maar dat is NIET GENOEG!

Voor het grote kunstwerk hebben ze minimaal 600.000 kurken nodig!

Dus als u de volgende keer een flesje wijn ontkurkt, denk dan even aan Andre Koopman en zijn topploeg en spaar de kurken op en breng de kurken even langs Limmen (of neem contact op met Andre Koopman).

image001

Veel succes daar in Limmen! (wij verwachten wel een uitnodiging 😉 )

Proef smakelijkkk…..
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!