Jeremy Clarkson (TOP GEAR) aan de dure TOPCHAMPAGNES!

Jeremy Clarkson VAN TOP GEAR

U kent ze wel.. Voorop Jeremy Clarkson, achter hem Richard Hammond en James May in het achterbakje. De TOP presentatoren van TOP GEAR.

Jeremy-Clarkson-MainJeremy Clarkson werd vorige week ontslagen, nadat hij een producer een klap had verkocht. Reden? Clarkson was niet te spreken over het feit dat hij geen warme maaltijd kreeg aangeboden na een lange filmdag.

Nu blijkt echter dat een warme maaltijd lang niet het enige is dat Jeremy Clarkson en zijn twee andere Top Gear-presentatoren eisten.

Op de lijst die ingewilligd moest worden na iedere opnamedag staan maar liefst 120 items. Dat gaat van 20 flessen peperdure Veuve Clicquot champagne, over Sauvignon Blanc en Bombay Sapphire Gin. Ook bier, rode wijn en rosé stonden op het verlanglijstje.

Daarnaast moest er altijd een PlayStation 3 met twee consoles en Call of Duty aanwezig zijn, Scrabble, Pictionary en kaarten.

topgear-thumbnailVleesmessen, groene planten, liefst bamboe, mooie vuilnisbakken, theekopjes van wit porselein, sigaretten, strijkijzer en –plank, een ouderwetse kapstok en zeker geen rail om iets aan op te hangen en de opvallendste eis: de opnameplek moest altijd zo dicht mogelijk bij een McDonalds zijn.

Nochtans deden de drie presentatoren tijdens hun buitenlandse tripjes keer op keer of ze afgesloten van de wereld waren en in tentjes of hun auto moesten slapen…..

Bron: Gazet van Antwerpen

Proef smakelijkkk…
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via facebook, twitter of google+!-80-49-130