Ilja Gort pikt het niet!

Ilja Gort

Ilja Gort schrok zich een hoedje toen hij de plaatselijke HEMA instapte! Zag hij daar in de schappen van de HEMA zijn eigen vertrouwde La Tulipe staan? Waarom wist hij daar niets van!? Hebben ze hem iets niet verteld?!

Het bleek allemaal nog veel erger te zijn! Het was helemaal niet de wijn van Ilja Gort, de bekende wijnboer van Chateau La Tulipe de La Garde en tevens TV persoonlijkheid, maar een kopie van zijn wijnetiket. Althans,…. dat vindt hij.

Ilja-gortPlagiaat, schreeuwde Ilja van de daken… IK SLEEP JULLIE VOOR DE RECHTER!

Wat is er nu eigenlijk allemaal aan de hand?

Het etiket van de Zuid-Afrikaanse Kleintuin-wijn zou teveel lijken op Gorts eigen wijnetiket.

Jaren geleden toen Ilja nog een klein wijnboertje was, moest hij een etiketje ontwerpen en wie anders dan zijn zoontje Klaas kon dit werkje bijna voor niets doen. Na een paar penseelstreepjes ontstond er een soort tulp, en toen was ook de naam geboren: La Tulipe.

hema la tulipe“La Tulipe is een kwaliteitswijn die op internationale concoursen al jarenlang de hoogste onderscheidingen in de wacht sleept”, vertelde de wijnbouwer in alle media. “Mede daardoor is het een bestseller bij Albert Heijn. Nu heeft HEMA hetzelfde etiket op een of andere Zuid-Afrikaanse slobber geplakt, waarschijnlijk in de hoop een graantje mee te pikken van ons succes.”

De HEMA verweerde zich op Twitter dat zij op de hoogte waren van de klacht van Ilja en dat ze nog met hem in gesprek gaan….

Hierboven een foto van beide etiketten en u mag zelf beoordelen of Ilja Gort het gelijk aan zijn kant heeft, of van een mug een olifant maakt….

Ik hoop dat dit met een slobber gaat aflopen….

Proef smakelijkkk…
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!