Homecolumn martinFeestdagen en heerlijke wijnen

Reacties

Feestdagen en heerlijke wijnen — 2 reacties

 1. Herkenbare en ( mede daardoor) hele leuke column. Na het geweld van oudere vintage port, ik denk dan aan een Warre en Grahem uit 1977, wordt het in het nieuwe jaar tijd voor wat lichters.
  Overigens de ‘ verplichte ‘ champagne rond de feestdagen sla ik over , dat vind ik de meest overgewaardeerde wijn ter wereld.
  Ook al is het winter een mooie duitse auslese met laag alcohol gehalte is dan juist ook door de combinatie van zuur ( riesling) en zoet héérlijk.
  Wordt het een Bernkasteler Lay 2005 van Lauerburg of een Wehlener Sonnenuhr?
  Leuke afwegingen.

 2. Mijn vader heeft me wijn leren drinken, en dat begon eigenlijk altijd met Kerst. Alleen aan de gedachte al van al die mooie wijnen die dan op tafel kwamen, meestal passend bij het gerecht, de gezelligheid en het eten, word ik weer blij. En deze traditie zet ik dan ook graag voort met elk jaar bijzondere wijnen met bijpassend eten. Vaak zoek ik eerst de wijn uit en zoek daar dan een passend gerecht bij. Mijn passie voor wijn is daar dan ook ontstaan.

  Maar je verzekering zou ik gewoon bij DSW nemen, hoef je ook niet elk jaar over te stappen ;-). Hele goede dekking, al jaren beste zorgverzekeraar van NL en doen niet mee aan kadootjes die je toch zelf betaald. Ze stoppen al het geld liever in een betaalbare premie en goede zorg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>