Eten? Drinken? Als je haar maar goed zit met een beetje Franse stijl 

Franse stijl

Eten? Drinken? Het maakt niet uit, als je een avondje uitgaat moet je er gewoon goed uitzien. Een beetje met Franse stijl en natuurlijk een goed humeur. 

Eten, drinken en genieten, dat is Frankrijk in het kort: Frankrijk symboliseert deze drie dingen als geen ander culinair wijnland. Het Franse gastronomische leven kent een lange geschiedenis en vele diverse tradities. Dankzij de spannende gerechten en diversiteit in producten behoort de Franse cuisine tot een van de meest beroemde en geliefde keukens aller tijden, dus profiteer hiervan. 

Als je dan een mooi Frans restaurant op het oog hebt dan moet je natuurlijk je uiterste best doen om er goed uit te zien voor je partner. Dus je haar netjes geknipt of gekapt, nette kleren en schoenen aan en het beste in jezelf naar boven halen met een beetje Franse stijl. 

De Franse keuken nodigt uit tot leven 

De Fransen zijn trots op hun land en op hun keuken. Om hun trots op het land en zijn producten te tonen, hebben verschillende Franse regio’s hun handen ineengeslagen en La Vallée de la Gastronomie ontwikkeld, een route van 620 km lang, langs de valleien van de Saône en de Rhône tot aan de Middellandse Zee. Hierlangs kan men in talloze restaurantjes in verschillende steden en dorpen smullen van de regionale lekkernijen.  

Die route ligt natuurlijk niet alleen in Frankrijk. Ook talloze Franse restaurants doen mee met dit initiatief. Frankrijk is niet voor niets hét culinaire wijnland in de wereld 

Wijn en Frankrijk 

Wijn speelt een fundamentele rol binnen de gastronomie van Frankrijk. Er zijn dan ook vele streken, steden en dorpen waar men de kunst van het maken en drinken van wijn kan ontdekken. Toch is Frankrijk meer dan wijn alleen. De Fransen doen er ook alles aan om er goed uit te zien als ze uit eten gaan. Dat zit in hun genen en dat moeten wij Nederlanders ook een beetje overnemen. Dus neem eens een kijkje bij de kapper. Vanessa van der Roest is zo’n kapper. Bij deze kapper vind je alle moderne stijlen en Franse coiffures en ze zorgen voor jou en je haar. Op die manier krijg je ook een beetje van de Franse stijl, je ziet er niet alleen maar beter uit, je krijgt ook meer zelfrespect. Dus bij deze kapper zit je altijd goed! 


Tips voor een beetje Franse stijl 

Als je uit eten gaat moet je met een paar dingen zeker rekening houden. Zeker als je op een eerste date gaat moet je gelijk goed tevoorschijn komen. Een beetje Franse stijl is dan altijd goed. Dus zorg altijd voor een verzorgd uiterlijk, een fantastisch kapsel, de mooiste kleding en schoeisel en wees daarbij dan ook eens galant. Wees galant als een echte Fransman en kies voor een beetje Franse stijl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *