Een leuk idee voor het verjaardagsfeestje van je kind

Champagne 5Wie het breed heeft, kan het breed laten hangen. Zo gaat het gezegde.

Eric Lembo en Trang Nguyen uit Perth hadden duidelijk heel veel over voor de derde verjaardag van hun dochtertje Lauren. Op het kleine feestje kwamen maar liefst 220 gasten, waaronder vijftig kinderen en voor de rest was het familie en vrienden. Voor de kleintjes werden de Disneyfiguren Mickey en Minnie Mouse uitgenodigd, een goochelaar, een fotostudio voor de kleintjes, een ballonkunstenaar en een popcornkraam.

Er werd tijdens het feest voor ongeveer 23.000 euro aan eten en drinken uitgegeven. Veelal waren het champagnes en niet de minste champagnes. De flessen in de maten van magnum en groter vloeiden rijkelijk. Merknamen als Dom Perignon, Veuve Clicquot en tal van andere champagnes in de smaak van brut gingen rijkelijk van mond tot mond. Voor de kinderen was er weliswaar kinderchampagne klaargezet, maar die kinderchampagne kon de prijs niet drukken.

Er was niet alleen champagne wat er vloeide. Voor degene die deze verrukkelijke bubbels uit het noorden van Frankrijk niet lekker vond, was er heerlijke rode en witte wijn voorradig van een niet nader genoemd prijskaartje. De ouders betaalden zelfs bijna 3.000 euro aan professionele fotografen om het volledige evenement vast te leggen op beeld. De Australische zanger Courtney Murphy kreeg dan weer 1.500 euro om te komen optreden.

Geld moet rollen, zal ik maar zeggen.

Martin Reageren?

Mail naar me. Je kan ons volgen via facebooktwitter of google+!