Deze champagne MOET je hebben op je trouwdag, hij geeft licht

moët & chandon N.I.R

Je hebt wijnflessen en je hebt wijnflessen. Deze wijnfles is écht super.

Deze zomer komt Moët & Chandon met een nieuwe champagne. De N.I.R. Nectar is de nieuwe champagne en Moët heeft alle zeilen bijgezet om dit een groot succes gaat worden.

Het is een rosé champagne geworden in de smaak brut, dus een droge champagne. Brut is een smaak waar Nederlanders dol op zijn.

Aan de inhoud kan het niet liggen. De N.I.R. Nectar rosé is een champagne van de druivenrassen pinot meunier, de chardonnay en de pinot noir, niets nieuws dus. Het speciale zit hem in de fles, die geeft licht. Het is een lichtgevende fles die het geheel laat oplichten en zo je trouwdag tot in de puntjes zal laten slagen. Een MUST have dus…

Hoe werkt het? Onderaan de fles zit een klein knopje, wanneer je hier op drukt geven de sterrenlijnen, verwerkt in de metallic coat van de fles, licht! Gedurende 8 uur brandt de fles vol schitteringen. De N.I.R Nectar Impérial Rosé is een feestelijke fles voor de liefhebbers van de nacht en is verkrijgbaar in drie formaten; als fles (0,75 ltr), op Magnum (1,5 ltr) of als Methusalem (6 ltr).

Hieronder nog een filmpje.