De PUBLIEKSWIJN van de week: …….

Publiekswijn

“Ik heb laatst zo’n mooie wijn geproefd! Echt, die kan ik iedereen aanraden!….”

“De wijn, die we vorige week in het restaurant gedronken hebben bij de kreeft, die was zoooo lekker… Oh, als iedereen deze wijn eens zou kunnen proeven….”.

“Voor deze prijs krijg je zoveel wijn…..Ik wil het wel van de daken schreeuwen….”.

“Al jarenlang is dít mijn favoriete wijn…Waarom zou ik wat anders proberen?….”.

wijn 184De WijnGekken krijgen regelmatig mails en reacties over wijnen binnen van wijnliefhebbers die het waard zijn om uitgelicht te worden. Nu kan je het wel ‘van de daken’ schreeuwen, maar dan is het bereik niet zover… Dat bereik hebben de WijnGekken wél.

En daarom lijkt het ons een leuk idee om onze website open te stellen voor enthousiaste wijnliefhebbers die een wijn in het zonnetje willen zetten.

Dus heeft u een wijn geproefd waarvan ú vindt dat het uitgelicht of in het zonnetje gezet moet worden; stuur uw verhaal (tekst voorzien van een foto van de wijn) dan gewoon even in naar info@wijngekken.nl (eindredactie ligt bij de WijnGekken).

UW INBRENG en hulp is nodig om deze rubriek tot een succes te maken, dus schroom niet en klim in de pen. Schrijf op wat je vindt en deel dit met ALLE andere WIJNLIEFHEBBERS! Zij zullen er blij van worden!

Voor de wijnliefhebber….door de wijnliefhebber.

PS Ook wijnhandelaren en wijnboeren die menen dat zij een bijzondere wijn verkopen die écht interessant (geen verkooppraatjes) is voor de consument mogen ook hun wijn voordragen. Dit echter onder één voorwaarde: de wijn moet onafhankelijk geproefd worden door de WijnGekken!

Wij zijn benieuwd….

Martin, Ed en Chris
De WijnGekken