De leukste mannenavonden zonder alcohol!

De leukste mannenavonden zonder alcohol!

Soms heeft de man van die echte mannenavonden nodig. Heerlijk met een wijntje, biertje en een snack, maar als je nog moet rijden kan je het beter zonder alcohol doen. Hier wat leuke tips.

Zo organiseer je een leuke mannenavond zonder alcohol

Wil jij de leukste mannenavonden zonder alcohol organiseren? Dan zit je hier goed, want wij gaan je vertellen hoe je dit het beste kunt aanpakken. Op een mannenavond zonder alcohol mag alcoholvrij bier natuurlijk niet ontbreken. Wil je weten wat er verder absoluut niet mag ontbreken op jouw mannenavond? Lees dan snel verder!

Ga voor alcoholvrij bier

Kies voor alcoholvrij bier op je mannenavond van bijvoorbeeld alcoholvrij shop. Dit is namelijk veel gezonder dan normaal bier. Zo krijg je door het drinken van alcohol veel meer calorieën binnen. Drink je een blikje bier van 0,33 liter, dan krijg je al snel 139 kcal binnen. Ben je eenmaal aan het doordrinken met je vrienden, dan gaan de calorieën in een rap tempo omhoog. En die calorieën kan jouw lichaam niet gebruiken of opslaan. De lever probeert dit af te breken, wat ervoor zorgt dat onze vet- en koolhydraatstofwisseling zal verstoren. En dit levert je vervolgens wat kilo’s extra op.

Snacks

Snacks zijn ook onmisbaar tijdens een gezellig mannenavond. Wat dat betreft zijn er vele mogelijkheden. Koop een zak chips, borrelnootjes of ga voor een bittergarnituur. Wat je ook kunt doen, is stokbroden met sausjes serveren of zelf pizza’s maken. Je kunt ook gaan kaasfonduen tijdens jullie mannenavond. Dit zorgt ongetwijfeld voor veel plezier.

Leuke activiteiten

Natuurlijk wil je ook iets leuks doen tijdens je mannenavond. Wellicht kunnen jullie urenlang lol met elkaar hebben, maar wat extra vermaak is ook mooi meegenomen. Ga samen voetbal kijken of speel een game op jouw gameconsole, zoals FIFA of een schietspel. Je kunt ook nieuwe muziek die jullie gehoord hebben met elkaar uitwisselen, samen een film kijken of samen pokeren. Ook bordspellen zijn nog steeds populair. Denk aan Monopoly, 30 seconds en Catan.

Activiteiten voor buiten de deur

Misschien wil je ook nog even lekker naar buiten met je vrienden. In dat geval kunnen jullie lekker een potje voetballen of gaan basketballen op een veld bij jullie in de buurt. Andere leuke activiteiten om te doen zijn lasergamen en karten. Wil je met jouw vrienden de strijd aangaan? Ga dan paintballen. Dit zijn zeker leuke activiteiten om te combineren met een mannenavond die deels thuis plaats zal vinden.

Weet jij al hoe jouw mannenavond eruit gaat zien? Maak gebruik van onze tips, zodat je de leukste mannenavond kunt organiseren.

Een gedachte over “De leukste mannenavonden zonder alcohol!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *