Beste wijnfilms : This Earth is Mine

Wijn, wijn, wijn en nog eens wijn. Dat is de gemene deler tussen al deze wijnfilms, zoals This Earth is Mine.

Films zijn zeer populair bij mensen. De ene mens houdt van actiefilms en de andere is meer van de serieuze of romantische films. Ook goed doen natuurlijk de comedies. 

Een film kan je raken en een film bereikt een groot publiek. In bijna alle landen van de wereld heb je bioscopen te kust en te keur.

Wijnliefhebbers zullen waarschijnlijk een voorkeur hebben voor wijnfilms.

In de loop van de tijd zijn er diverse films die over wijn gaan gemaakt. Ik heb een keuze gemaakt van de BESTE wijnfilms ooit!


Lees verder na de advertentie exaro

In 1959 is de wijnfilm This Earth is Mine uitgebracht.

Jean Simmons speelt als Elizabeth de sterren van de hemel, als een Engelse nicht van de familie Rambeau. Elizabeth komt in 1931 in Californië aan voor een informeel bezoek aan haar tante en oom. Dit bezoek heeft echter een hele andere reden: een toekomstig en vooraf afgesproken huwelijk met Andre Swann, een jonge telg van een andere tak van de familie.

Maar John Rambeau (Rock Hudson) is het niet eens met die plannen en informeert Elizabeth dat ze wordt uitgehuwelijkt om het wijnimperium van de familie veilig te stellen.

De patriarch van de familie, Phillipe (Claude Rains), ziet er op toe dat de wijnbouw erfenis van zijn familie zuiver wordt gehouden en weigert om te gaan met bootleggers die enthousiast zijn voor de levering van alcohol. John heeft daar een andere mening over en onderhandelt met de gangsters uit Chicago als het gaat om het leveren van wijn.

Drama, leugens, chantage en conflicten ten top en dit alles eindigt in een romantische climax tussen John en Elizabeth en daarbij wordt hun betrokkenheid bij de Rambeau winery wel duidelijk.

Hier een klein stukje uit de film This Earth is Mine…

Veel kijkplezier 

#wijn #film #wijnfilm #wijninformatie #wijngekken #wijnnieuws

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.
Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!
Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl neem dan  contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.