Beste wijnfilms : The Vintner’s Luck

Beste wijnfilms : The Vintner’s Luck

Wijn, wijn, wijn en nog eens wijn. Dat is de gemene deler tussen al deze wijnfilms.

Films zijn zeer populair bij mensen. De ene mens houdt van actiefilms en de andere is meer van de serieuze of romantische films. Ook goed doen natuurlijk de comedies. 

Een film kan je raken en een film bereikt een groot publiek. In bijna alle landen van de wereld heb je bioscopen te kust en te keur.


Lees verder na de advertentie exaro

Wijnliefhebbers zullen waarschijnlijk een voorkeur hebben voor wijnfilms.

In de loop van de tijd zijn er diverse films die over wijn gaan gemaakt. Ik heb een keuze gemaakt van de BESTE wijnfilms ooit, zoals deze The Vintner’s Luck.

Een wijnfilm uit het legendarische wijnjaar 2009

A Heavenly Vintage is de oorspronkelijk titel van “The Vintner’s Luck”.

Deze gedramatiseerde en romantische wijnfilm is geregisseerd en mede-geschreven door Nieuw-Zeelandse regisseur Niki Caro. Het is losjes gebaseerd op de roman The Luck Vintner’s door Nieuw-Zeelander Elizabeth Knox. 

Dit gepassioneerde verhaal gaat over Sobran Jodeau (Jérémie Renier), een ambitieuze jonge boer wijnmaker en de drie liefdes van zijn leven – zijn mooie vrouw Celeste (Keisha Castle-Hughes), de trotse en intellectuele barones Aurora de Valday (Vera Farmiga) en Xas (Gaspard Ulliel), een engel die hem zeer na staat.

Onder Xas ‘begeleiding, wordt Sobran gedwongen om de aard van de liefde en geloof te doorgronden en in het proces worstelt hij met de sensuele en het heilige verlangen om de perfecte vintage te maken….

Hier kunt u de officiële trailer van deze wijnfilm bekijken…

#wijn #film #wijnfilm #wijninformatie #wijngekken #wijnnieuws

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.
Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!
Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl of wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden neem dan contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *