Beste wijnfilms : Sour Grapes

Beste wijnfilms : Sour Grapes

Wijn, wijn, wijn en nog eens wijn. Dat is de gemene deler tussen al deze wijnfilms.

Films zijn zeer populair bij mensen. De ene mens houdt van actiefilms en de andere is meer van de serieuze of romantische films. Ook goed doen natuurlijk de comedies. 

Een film kan je raken en een film bereikt een groot publiek. In bijna alle landen van de wereld heb je bioscopen te kust en te keur.

Wijnliefhebbers zullen waarschijnlijk een voorkeur hebben voor wijnfilms.

In de loop van de tijd zijn er diverse films die over wijn gaan gemaakt. Ik heb een keuze gemaakt van de BESTE wijnfilms ooit, zoals deze “Sour Grapes“.

Sour Grapes is een wijnfilm uit 2016 (prima wijnjaar) en, zoals de titel al vermoedt te zeggen, gaat het over de zure kant van de wijnindustrie.

Rudy Kurniawan is een hele bekende persoonlijkheid binnen de wijncultuur. Is…, je kan beter zeggen was…, want hij zit in de gevangenis. Rudy is namelijk een keiharde oplichter!

Een bijzonder detail is dat Rudy gisteren is vrijgelaten, want zijn gevangenistijd zit er op. Hij is wel direct Amerika uitgezet!

De GROOTSTE WIJNFRAUDE ooit!

Bekijk de film op NETFLIX of kijk hier de trailer van SOUR GRAPES….

#wijn #film #wijnfilm #wijninformatie #wijngekken #wijnnieuws

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.
Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!
Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl of wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden neem dan contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Wijngekken…een neus voor goede wijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *