Beste wijnfilms : Somm 3

Beste wijnfilms : Somm 3

Wijn, wijn, wijn en nog eens wijn. Dat is de gemene deler tussen al deze wijnfilms.

Films zijn zeer populair bij mensen. De ene mens houdt van actiefilms en de andere is meer van de serieuze of romantische films. Ook goed doen natuurlijk de comedies. 

Een film kan je raken en een film bereikt een groot publiek. In bijna alle landen van de wereld heb je bioscopen te kust en te keur.

Wijnliefhebbers zullen waarschijnlijk een voorkeur hebben voor wijnfilms.

In de loop van de tijd zijn er diverse films die over wijn gaan gemaakt. Ik heb een keuze gemaakt van de BESTE wijnfilms ooit, zoals deze SOMM 3.

Eén, twee, driemaal is scheepsrecht moeten ze gedacht hebben in de wijnfilmindustrie en dus kwam na SOMM 1, SOMM 2, een derde Somm-film, genaamd : SOMM 3.

Somm is natuurlijk de afkorting voor “Sommelier” en gaat dus ook over sommeliers. Eigenlijk gaat het vooral over ‘blind tasting’. Blind proeven is een lastige bezigheid en het is heel erg moeilijk.

Je moet terugvallen op de basisprincipes en sommige proevers zijn nu eenmaal beter dan andere wijnproevers. That’s life…

Benieuwd hoe het in dat wereldje aan toe gaat? Kijk dan eerst de trailer van Soms 3 op….

#wijn #film #wijnfilm #wijninformatie #wijngekken #wijnnieuws

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.
Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!
Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl of wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden neem dan contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Wijngekken…een neus voor goede wijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *