Beste wijnfilms : French Kiss

French Kiss

Wijn, wijn, wijn en nog eens wijn. Dat is de gemene deler tussen al deze wijnfilms, zoals French Kiss.

Films zijn zeer populair bij mensen. De ene mens houdt van actiefilms en de andere is meer van de serieuze of romantische films. Ook goed doen natuurlijk de comedies. 

Een film kan je raken en een film bereikt een groot publiek. In bijna alle landen van de wereld heb je bioscopen te kist en te keur.


Lees verder na de advertentie exaro

Wijnliefhebbers zullen waarschijnlijk een voorkeur hebben voor wijnfilms.

In de loop van de tijd zijn er diverse films die over wijn gaan gemaakt. Ik heb een keuze gemaakt van de BESTE wijnfilms ooit!

Deze romantische komedie is geregisseerd door Lawrence Kasdan.

De film is niet direct gerelateerd aan de wijn, maar heeft als decor een aantal Franse wijngaarden. Kevin Kline speelt de verloren zoon van een Franse wijnfamilie.

De plot van de film gaat over een vrouw (Meg Ryan), die naar Frankrijk vliegt om haar dwalende verloofde te zoeken en komt in de problemen als een charmante boef haar gebruikt om een gestolen diamanten halsketting te smokkelen.

Kline speelt een personage die veel over Franse wijn weet en is zeer overtuigend als een Fransman…. 

Hier kunt u deze romantische wijnfilm bekijken…

#wijn #film #wijnfilm #wijninformatie #wijngekken #wijnnieuws

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.
Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!
Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl neem dan  contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Wijngekken…een neus voor goede wijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *