Beste wijnfilms : Burgundy, People with a passion of wine…

Beste wijnfilms : Burgundy, People with a passion of wine…

Wijn, wijn, wijn en nog eens wijn. Dat is de gemene deler tussen al deze wijnfilms.

Films zijn zeer populair bij mensen. De ene mens houdt van actiefilms en de andere is meer van de serieuze of romantische films. Ook goed doen natuurlijk de comedies. 


Lees verder na de advertentie exaro

Een film kan je raken en een film bereikt een groot publiek. In bijna alle landen van de wereld heb je bioscopen te kust en te keur.

Wijnliefhebbers zullen waarschijnlijk een voorkeur hebben voor wijnfilms.

In de loop van de tijd zijn er diverse films die over wijn gaan gemaakt. Ik heb een keuze gemaakt van de BESTE wijnfilms ooit, zoals deze Burgundy, People with a passion of wine.

Burgundy, People with a passion of wine komt ui het mooie wijnjaar 2016. 

Zoals de titel wel doet vermoeden gaat het natuurlijk over de wijnstreek BOURGOGNE. Een documentaire wijnfilm, waar de leuke kanten, maar ook de minder leuke kanten van het wijn maken, de wijnbeleving en het wijnleven in de Bourgogne belicht wordt.

Hier kunt u de trailer zien van Burgundy, People with a passion of wine.

#wijn #film #wijnfilm #wijninformatie #wijngekken #wijnnieuws

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.
Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!
Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl of wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden neem dan  contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *