Beste wijnfilms : A Walk in the Clouds

Beste wijnfilms : A Walk in the Clouds

Wijn, wijn, wijn en nog eens wijn. Dat is de gemene deler tussen al deze wijnfilms.

Films zijn zeer populair bij mensen. De ene mens houdt van actiefilms en de andere is meer van de serieuze of romantische films. Ook goed doen natuurlijk de comedies. 

Een film kan je raken en een film bereikt een groot publiek. In bijna alle landen van de wereld heb je bioscopen te kust en te keur.

Wijnliefhebbers zullen waarschijnlijk een voorkeur hebben voor wijnfilms.

In de loop van de tijd zijn er diverse films die over wijn gaan gemaakt. Ik heb een keuze gemaakt van de BESTE wijnfilms ooit, zoals deze A walk in the Clouds.


Lees verder na de advertentie exaro

Een wijnfilm uit het zeer goede wijnjaar 1995…

In deze wijnfilm zal u een zeer jonge Keanu Reeves zien spelen.

A Walk in the Clouds is een Amerikaanse film uit 1995 van Alfonso Arau en geproduceerd door Jerry en David Zucker.

Paul Sutton (gespeeld door Keanu Reeves) keert in 1945 terug uit de Tweede Wereldoorlog en komt thuis met nieuwe plannen en dromen. Hij probeert de nachtmerries van de oorlog te vergeten…

Zijn vrouw Betty, die hij trouwde vlak voor vertrek naar Europa, heeft iets anders in gedachten en maant hem aan werk te zoeken. Paul neemt een baantje als deur-tot-deurverkoper.

In zijn trektocht als verkoper komt hij in een bosrijke omgeving (Napa Valley, Pasadena, Californië) de zwangere Victoria Aragon tegen. Deze is ten einde raad, want ze is zwanger geraakt van haar professor aan de Stanford Universiteit, en ziet er tegenop om zonder eega thuis te komen.

Paul biedt zijn diensten aan, en de twee gaan naar de familie Aragon die een enorme wijngaard bezit. Aanvankelijk zou Paul een dag blijven, maar het worden er al gauw meer.

Paul en Victoria lijken dan ook echt verliefd te worden. De hele familie sluit Paul al gauw in de armen, met uitzondering van een zekere Alberto, die argwaan heeft.

Hier kunt u de officiële trailer van deze wijnfilm bekijken…

#wijn #film #wijnfilm #wijninformatie #wijngekken #wijnnieuws

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.
Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!
Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl of wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden neem dan  contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *