Beste wijnfilms : A Good Year

Beste wijnfilms : A Good Year

Wijn, wijn, wijn en nog eens wijn. Dat is de gemene deler tussen al deze wijnfilms, zoals A Good Year.

Films zijn zeer populair bij mensen. De ene mens houdt van actiefilms en de andere is meer van de serieuze of romantische films. Ook goed doen natuurlijk de comedies. 

Een film kan je raken en een film bereikt een groot publiek. In bijna alle landen van de wereld heb je bioscopen te kist en te keur.

Wijnliefhebbers zullen waarschijnlijk een voorkeur hebben voor wijnfilms.

In de loop van de tijd zijn er diverse films die over wijn gaan gemaakt. Ik heb een keuze gemaakt van de BESTE wijnfilms ooit!


Lees verder na de advertentie exaro

Een wijnfilm uit het redelijk goede wijnjaar 2006….

In deze film worden de wijnvaardigheden van Russell Crowe getest.

Het personage dat hij speelt (Max Skinner), is een Britse investeringsmaatschappij makelaar die na het overlijden van zijn oom Harry (Albert Finney) vertrekt naar het zuiden van Frankrijk.

Skinner erft het Chateau en de wijngaard van zijn oom in de Provence, waar hij een groot deel van zijn jeugd doorgebracht en (her)ontdekt een nieuwe relaxte levensstijl.

Deze Britse romantische komedie wordt geregisseerd door Ridley Scott.

Hier kunt u deze romantische en komische wijnfilm (trailer) bekijken…

https://www.youtube.com/watch?v=pebd1DN8nok

#wijn #film #wijnfilm #wijninformatie #wijngekken #wijnnieuws

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.
Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!
Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl neem dan  contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Wijngekken…een neus voor goede wijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *