Strengere alcoholwet in België | Duitsers gaan alcoholvrij

Strengere alcoholwet in België | Duitsers gaan alcoholvrijEr gaat een strengere alcoholwet in België van kracht en de boetes kunnen lekker oplopen. Daarnaast gaat het in Duitsland ook lekker in bierland. De Duitsers laten nu ook massaal hun échte Duitse bier staan en gaan ze over op alcoholvrij pils.

Strengere alcoholwet in België

De regels rond advertenties voor alcoholische dranken worden opnieuw strenger in België. Dat heeft de minister van Volksgezondheid Maggie De Block beslist. Samen met de Raad voor Reclame is deze overeenkomst ontstaan.
Er staan flinke boetes in het vooruitschiet als men die regels overtreedt. Nu is dit niet de eerste keer dat de regels aangescherpt worden. De vorige regering onder premier Charles Michel gingen de belastingen ook al omhoog en nu zijn de regels aan de beurt.

Lees meer op https://sceptr.net/2019/04/opnieuw-strengere-reclameregels-voor-alcohol/

Duitsers gaan alcoholvrij

De Duitsers gaan meer alcoholvrij bier drinken. Als de Duitsers dat doen, dan moet het wel goed smaken. Duitsland is bierland bij uitstek, maar wijnen maken kunnen ze ook wel.
De Radler soorten zijn het meest in trekt.

Lees meer op https://www.ad.nl/koken-en-eten/zelfs-de-duitsers-schakelen-steeds-vaker-over-naar-alcoholvrij-bier~ada03bbf/

 

Volg ons op:

FACEBOOK Wijngekken (https://www.facebook.com/wijngekken/)

Facebookgroep Wijngekken (https://www.facebook.com/groups/120426274735143/)

Facebook Nederlandse Wijn (https://www.facebook.com/groups/478342635530658/)

YOUTUBE … https://www.youtube.com/channel/UCvKA3lTLGYNfuvMmTKWFZ6w

U BENT WELKOM!!!

 

https://www.wijngekken.nl houdt het dagelijkse wijnnieuws voor u elke dag bij en vat dat samen in een mooi, leuk en informatief artikel. Dit doen we twee-wekelijks, zodat u NIETS MIST van al het nieuws uit de wondere wereld van wijn!