HOEVEEL WIJN MAG IK IMPORTEREN?;PROSECCO NU WERELDERFGOED!; DURE WIJNEN DRINKEN OP KOSTEN VAN DE BURGER; IMPORTHEFFINGEN OP WIJN; ETC….

HOEVEEL WIJN MAG IK IMPORTEREN?;PROSECCO NU WERELDERFGOED!; DURE WIJNEN DRINKEN OP KOSTEN VAN DE BURGER; IMPORTHEFFINGEN OP WIJN; ETC….
HOEVEEL WIJN MAG IK IMPORTEREN?;PROSECCO NU WERELDERFGOED!; DURE WIJNEN DRINKEN OP KOSTEN VAN DE BURGER; IMPORTHEFFINGEN OP WIJN; ETC….Kort wijnnieuws van www.wijngekken.nl : deze week hebben wij de volgende keuzes gemaakt:

HOEVEEL WIJN MAG IK IMPORTEREN?

De vakantieperiode is al lopende en dan is het altijd weer de vraag: hoeveel wijn mag ik importeren of invoeren als vakantieganger? U kan het allemaal teruglezen op….
https://hetstreekblad.nl/artikel/1033712/douaneregels-buiten-de-eu-veel-gestelde-vragen-op-een-rij.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

ITALIAANSE PROSECCO-REGIO OP WERELDERFGOEDLIJST

De Prosecco-heuvels van Conegliano en Valdobbiadene zijn Unesco-werelderfgoed geworden en dat is een mooie overwinning voor deze Italiaanse wijnstreek. Het verdrag uit 1972 heeft als doel om erfgoed dat van unieke en universele waarde is voor de mensheid, beter te kunnen bewaren voor toekomstige generaties. Lees het op….
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/italiaanse-prosecco-regio-op-werelderfgoedlijst~afa86fc0/

Alles over Château Palmer in de Margaux de wijngaard

GRAND CRUS DRINKEN OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER

Ik denk dat u dat ook wel zou willen doen: Grand Cru wijnen, zoals Chateau Mouton Rothschild of een heerlijke zoete Chateau d’Yquem, drinken maar er niet voor hoeven te betalen! Nee, dat betalen laten ze over aan de burger; aan de Franse burger in dit geval! En ze komen er nog mee weg ook! Ik zou zeggen: naar de guillotine ermee! Lees het schandalige verhaal op… https://www.standaard.be/cnt/dmf20190712_04507004

DE KOGEL IS DOOR DE KERK: IMPORTHEFFINGEN OP WIJN

De Amerikaanse president Trump heeft zijn zin. Er komen importheffingen op wijn, maar ook op de Nederlandse kazen! De meeste Nederlandse wijnen zullen binnen Nederland genuttigd worden en dus ontlopen die deze importheffingen. Natuurlijk zullen de Fransen, de Duitsers, de Spanjaarden en Italianen niet gelukkig worden van deze importheffingen. Aan de andere kant: wie echt een mooie wijn wilt importeren in Amerika, kijkt niet op een dollartje meer of minder…. Lees het allemaal op…
https://www.businessinsider.nl/trump-krijgt-groen-licht-voor-importheffing-op-europese-goederen-op-de-lijst-staan-ook-hollandse-kazen/

Tot zover onze selectie van het wekelijkse mondiale wijnnieuws uit de wondere wereld van wijn.

www.wijngekken.nl houdt het dagelijkse wijnnieuws voor u elke dag bij en vat dat samen in een mooi, leuk en informatief artikel. Dit doen we wekelijks, zodat u NIETS MIST van al het nieuws uit de wondere wereld van wijn!

Volg ons op:

FACEBOOK Wijngekken (https://www.facebook.com/wijngekken/)

FACEBOOK Nederlandse Wijn (https://www.facebook.com/groups/478342635530658/)

INSTAGRAM (Wijngekken.nl) op https://www.instagram.com

YOUTUBE … https://www.youtube.com/channel/UCvKA3lTLGYNfuvMmTKWFZ6w

U BENT WELKOM!!!