Uitslag winnaars Perswijn Voorjaarsproeverij

Perswijn zomerproeverijMassaal gereageerd op de inschrijving voor de vrijkaartenaktie.

Gratis naar de Perswijn Voorjaarsproeverij

Op zondag 25 mei 2014 zal in Hotel Casa400 te Amsterdam de Perswijn Voorjaarsproeverij plaatsvinden en wijngekken.nl mocht vrijkaarten weggeven voor dit mooie nationale wijnevenement. Inmiddels is de inschrijving afgelopen en helaas voor het aantal goede inzenders, wijn hebben maar 6 vrijkaartjes die wij verdelen onder de goede inzenders.

perswijn1Tijdens de Perswijn Voorjaarsproeverij zal er een mooi overzicht van meer dan 100 wijnen te proeven zijn uit verschillende landen en wijnregio’s. Het accent van deze proeverij zal voornamelijk – op hier en daar een vooruitblik op de zomer na – op het voorjaar liggen, met op zondag o.a. de presentatie van de Perswijn Koopgids Voorjaar & Zomer 2014.

Er is veel op gereageerd en veel goede inzenders. Ook mochten wij veel leuke reacties ontvangen en uit deze reacties kunnen wij zeker opmaken dat wijngekken.nl een populaire en informatieve wijnsite is met komische onderdelen.

De trekking gebeurt willekeurig en blindelings. De winnaars krijgen aankomende week een email in hun mailbox waar een code in staat. De code werkt voor één gratis toegangskaart en alleen op zondag 25 mei. Je kan je aanmelden op http://www.perswijn.nl/evenement/perswijn-voorjaarsproeverij-zondag-25-mei-2014-consumentendag. Onderaan de pagina kan je een button aanklikken voor aan te melden en je moet jouw gegevens invoeren inclusief de winnende code. De code is voor één persoon, dus als je met twee personen komt dan moet de tweede persoon het kaartje zelf betalen.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!