Beste wijnfilms : Corked

Beste wijnfilms : Corked (2009)

Wijn, wijn, wijn en nog eens wijn. Dat is de gemene deler tussen al deze wijnfilms, zoals Corked.

Films zijn zeer populair bij mensen. De ene mens houdt van actiefilms en de andere is meer van de serieuze of romantische films. Ook goed doen natuurlijk de comedies. 

Een film kan je raken en een film bereikt een groot publiek. In bijna alle landen van de wereld heb je bioscopen te kist en te keur.

Wijnliefhebbers zullen waarschijnlijk een voorkeur hebben voor wijnfilms.


Lees verder na de advertentie exaro

In de loop van de tijd zijn er diverse films die over wijn gaan gemaakt. Ik heb een keuze gemaakt van de BESTE wijnfilms ooit!

Bedacht tijdens de druivenoogst in 2005. Deze ‘mockumentary’ volgt een Californische wijnmaker, een miljardair, een ‘clueless’ manager van de wijnmakerij en een incompetente rijke jongen als ze strijden om de fictieve Gouden Cluster trofee.

Veel belangrijke ‘wijnmensen’- wijnboeren, sommeliers, wijncritici, wijnmarketeers en fans – krijgen een vermelding in deze reisgids door de Noord-Californische wijngaarden.

Donald Smythe (Ross Clendenen) zet de toon voor de film met zijn luxe snobistische vergelijkingen van zijn Sonoma wijngaarden met de Europese aristocratische wijnmakers.

Een hilarische film met een knipoog naar het vreemde wijnwereldje…

Hier kunt u de trailer van deze wijnfilm bekijken…

#wijn #film #wijnfilm #wijninformatie #wijngekken #wijnnieuws

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.
Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!
Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl neem dan  contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *