Beste wijnfilms : The Muppet Movie

Beste wijnfilms : The Muppet Movie

Wijn, wijn, wijn en nog eens wijn. Dat is de gemene deler tussen al deze wijnfilms, zoals The Muppet Movie.

Films zijn zeer populair bij mensen. De ene mens houdt van actiefilms en de andere is meer van de serieuze of romantische films. Ook goed doen natuurlijk de comedies. 

Een film kan je raken en een film bereikt een groot publiek. In bijna alle landen van de wereld heb je bioscopen te kist en te keur.

Wijnliefhebbers zullen waarschijnlijk een voorkeur hebben voor wijnfilms.

In de loop van de tijd zijn er diverse films die over wijn gaan gemaakt. Ik heb een keuze gemaakt van de BESTE wijnfilms ooit!


Lees verder na de advertentie exaro

De Muppets… Wie kent ze niet…?

Steve Martin korte cameo als een ober/sommelier zet deze kids film op de lijst.

Kermit de Kikker gaat uit eten met, natuurlijk, Miss Piggy en bestelt een fles champagne… Deze fles “Champagne” blijkt een sprankelende Muscatel uit Idaho te zijn, die Martin “ontkurkte” met een bieropener.

Kermit mag nog even aan de kurk…., ehhhhh, de kroonkurk ruiken en dan begint het feest….

Miss Piggy herinnert Kermit er aan dat het professioneel en deskundig staat als de wijn eerst geproefd wordt. Kermit vraagt sommelier Martin de wijn voor te proeven en nadat deze een slok heeft genomen, spuugt hij het uit met een grimas op het gezicht alsof alle accuzuren een feestje vieren op zijn palate.

Met een brede, van oor tot oor, glimlach kan de sommelier het enige en juiste zeggen : “Een uitstekende keuze!”

Hier kunt u de hilarische scene bekijken waarin Steve Martin schittert

#wijn #film #wijnfilm #wijninformatie #wijngekken #wijnnieuws

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.
Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!
Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl neem dan  contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *