Chateau de Caraguilhes Prestige 2017, een echte POWERWIJN

Chateau de Caraguilhes Prestige 2017, een echte POWERWIJN Chateau de Caraguilhes Prestige 2017 komt uit het zuiden van Frankrijk en om precies te zijn heeft het de AOP Corbieres-Boutenac en dat ligt dus in Frankrijk.

Maar laat ik u eerst even attenderen op een misschien voor u interessant gegeven: zoals u weet proeven wij wijnen van De Wijnbeurs en dat doen wij onafhankelijk.

Dat wilt overigens niet zeggen dat ik u op interessante koopjes kan en mag wijzen.

Vandaag krijgt u, als u twee dozen koopt, de tweede doos voor de HELFT VAN DE PRIJS!

Combineren mag en ik zou dus zeggen : PAK DIE KORTING VANDAAG NOG!

Voor de rest laat ik het over aan u. Diverse wijnen van de Wijnbeurs zijn al door ons geproefd dus als u interesse hebt in een bepaalde wijn, kijk dan eerst even op onze website voor de proefrecensie. Spreekt de wijn u aan dan kan u de wijn dus met korting kopen. LAAT DIE KANS DUS NIET LIGGEN!

Nu terug naar de wijn, want daar gaat het allemaal om….

Chateau de Caraguilhes Prestige 2017 is een blend van echte Rhonedruiven zoals de Syrah, Grenache, Mouverdre en Carignandruif. Heeft maanden houtopvoeding genoten en is ook nog eens ORGANIC en BIOLOGISCH, wat wil je nog meer…?

14,5% aan alcohol hebben deze druiven geleverd en dat is hoog.

Chateau de Caraguilhes Prestige 2017 is te koop bij de WIJNBEURS (KLIK op de BANNER hierboven) of op deze LINK, voor een bedrag van
€ 14,99 (maar als u dat nu goed aanpakt kan u de tweede doos voor maar € 7,50 per fles kopen!)

Laat de wijn spreken!

Chateau de Caraguilhes Prestige 2017

De kleur van deze Chateau de Caraguilhes Prestige 2017 is volledig intens, paars over de gehele tong tot diep in de rand. De diepte is zeer diepdonker. Gewoon een topkleur van hoog niveau. (3,0)
In de neus laat Chateau de Caraguilhes Prestige 2017 direct zien dat hier niet mee te spotten valt. Vol, diep, intens en breed diep donker fruit. Je moet denken aan rijpe zwarte kersen, zwarte bramen, pruim, maar ook wat donker chocolade die de houtopvoeding verraadt. Ook wat nat kreupelhout en zwarte peper. Rond en zwoel. Een uitbundige verleidelijke neus. (4,1)
Op de tong is het ook een intens geheel van diepdonker fruit (bramen, zwarte kersen) waarbij ook kruiden en specerijen (laurier en zwarte peper) en de houtopvoeding (wat donker chocolade) de wijn verrijken. Lichtjes droge aanzet (tannine). Rond en zwoel. Zachte zuren. Het hoge alcohol is bijna niet waarneembaar. Door het intense en krachtige fruit goed op de mid-palate en breed in diepte en breedte. Een brede zwoele, lichtjes wat bittere (chocolade) afdronk. (7,0)

Chateau de Caraguilhes Prestige 2017 is een zware en krachtige wijn die precies laat zien waarvoor de gebruikte druivenrassen voor staan: intensiteit, power, diepgang, maar ook zacht en zwoel. Door de intensiteit van het fruit en de zachtheid van de zuren is het hoge alcohol bijna niet waar te nemen en dat is knap. Een powerbitch die toch lief voor je is en welke man wilt dat nu niet…? (2,4)

Chateau de Caraguilhes Prestige 2017 verdient een mooi totaal van 16,5 punten

en verdient een mooie BRONZEN MEDAILLE!

Drinken kan u het nu en het is wel zeker een paar jaar houdbaar.

#wijn #wijnbeurs #proefrecensie #Corbieres #Frankrijk #syrah #mouvedre #grenache #Carignan #wijngekken

Wijngekken.nl bestaat uit gezellige, maar professionele wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en opleidingen gebruiken om wijnen van en voor wijnverkopers te recenseren.

Dat doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!

Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl neem dan even contact op met info@wijngekken.nlen wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Wijngekken…een neus voor goede wijn!