En de Zeeuwse Marloes Paulussen is de nieuwe wijnkoningin!

En de Zeeuwse Marloes Paulussen is de nieuwe wijnkoningin!

Wijnhoeve De Kleine Schorre organiseert elk jaar een wijnfeest. En ik moet zeggen…dat is een groot succes!

Dit jaar was de opening van het wijnfeest op 1 augustus jl. en een dag later werd direct de Wijnkoningin van het nieuwe jaar gekozen. Burgemeester Gerard Rabelink was door Johan van de Velde (eigenaar van De Kleine Schorre) persoonlijk uitgenodigd en hij heeft de nieuwe wijnkoningin mogen kronen.

Marloes Paulussen wijnkoniging De Kleine Schorre 3De eer is dit keer gegaan naar de 29-jarige Marloes Paulussen en zij mag met trots zeggen dat zij de nieuwe wijnkoningin van Schouwen-Duiveland is geworden.

Marloes Paulussen is de opvolgster van Nadine van der Hulle en is het komende jaar ambassadrice van de wijnboerderij van Johan van de Velde. Marloes Paulussen werkt in Zierikzee, speelt golf, is vaak in de horeca te vinden en vindt het een hele eer om ambassadrice van de wijnhoeve te zijn.

Het wijnfeest werd bezocht door 4.500 mensen! Op de markt van streekproducten waren de mosselen in trek. Er werd 500 kilo van gekookt. Het Wijnfeest duurde dit jaar voor het eerst twee dagen. Dat is goed bevallen. Daarom wordt het Wijnfeest van 2015 gehouden op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus.

(foto Marieke Mandemaker)

Hieronder de wijnkoninginnen van de vorige jaren….

De Koninginnen


Dus allemaal de agenda’s trekken en 31 juli en 1 augustus noteren!

Proef smakelijkkk…..
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!