WEINGLUECK Grüner Veltliner 2018; u kan uw geluk niet op!

WEINGLUECK Grüner Veltliner 2018; u kan uw geluk niet op!WEINGLUECK Grüner Veltliner 2018 kan u eigenlijk niet gelukkiger maken: wijngeluk!

En wie wil er nu niet gelukkig zijn…? Niemand toch…?

Ik gun iedereen een gelukkig leven en als deze WEINGLUECK Grüner Veltliner 2018 daarbij ons kan helpen dan vind ik dat een nobel streven.

Ik word wel gelukkig van deze Oostenrijkse (Niederösterreich) witte wijn, want het is BIO en Organic gemaakt. 12% aan alcohol kunt u verwachten.

Te koop is het ook en wel bij de WIJNBEURS voor de prijs van € 9,99  (BESTEL HIER WEINGLUECK Grüner Veltliner 2018 van de Wijnbeurs).

Laat de wijn spreken!

WEINGLUECK Grüner Veltliner 2018

De kleur van deze WEINGLUECK Grüner Veltliner 2018 is lichtgeel en witgoud over de tong. Mooie witgouden fonkeling in de rand. Wel wat petillant (belletjes). Vanuit de fles een groene gloed. Kraakhelder en loepzuiver. (2,7)
In de neus laat deze Oostenrijkse Grüner Veltliner diverse mengelingen zien van kool, groene appel, maar ook wat lychee en peer. De neus komt redelijk los. (3,4)
Op de tong is WEINGLUECK Grüner Veltliner 2018 lekker fris en strak droog. Geen rijpe wijn (geen zoetigheid in te bekennen), maar wel een wijn die zacht en redelijk fruitig overkomt, maar ook wat spicy is (witte peper), maar ook floraal en wit fruit laat zien. Redelijk op de mid-palate, in diepte en in breedte. De afdronk is goed; fris en fruitig met een spicy finish. (5,6)

WEINGLUECK Grüner Veltliner 2018 is geen uitbundige wijn, maar zeker een wijn die je best bij een mooie salade, of bij witvis kan schenken. De wijn zal niet snel de overhand nemen (een neutrale wijn), maar een mooie begeleider bij het gerecht. (2,0)

WEINGLUECK Grüner Veltliner 2018 krijgt van mij 13,7 punten

Nu drinken en houdbaar tot en met volgende zomer.

#wijn #wijnbeurs #GrünerVeltliner #Oostenrijk #Weinglueck

WEINGLUECK Grüner Veltliner 2018

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.

Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!

Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl neem dan contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Wijngekken…een neus voor goede wijn!